Бившият български национал Валери Божинов показа уважение и демонстрира подкрепа към Жозе Моуриньо

...
Бившият български национал Валери Божинов показа уважение и демонстрира подкрепа към Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Валери Божинов към Моуриньо: Обичам те, ти си най-великият треньор

Бившият български национал Валери Божинов показа почитание и показва поддръжка към Жозе Моуриньо в обществените мрежи. Както е известно, Специалния бе уволнен през вчерашния ден от Рома поради слабите резултати на отбора.

По този мотив нападателят написа: 

" Здравей, тренер! Съжалявам за това, което се случи с Рома, само че ти си номер едно! Ти си СПЕЦИАЛНИЯ. Винаги и на всички места имаш моето почитание и това на целия свят, тъй като си същински ФЕНОМЕН! Знам, че това е печален миг, само че той ще отмине, а слънцето ще се върне и идната пейка още веднъж ще те накара да се усмихваш и да се радваш, тренер. 

В България имаме една фраза: " След бурята и облаците, постоянно идва слънцето. " Така ще бъде и за най-великия треньор - Жозе Моуриньо "! Обичам те, тренер и в тези сложни времена, в случай че имаш потребност от другар, ще бъда до теб! Голяма прегръдка! ".

Божинов и Моуриньо винаги са показали другарските си усеща един към различен, като през март месец предходната година португалският ментор изпрати специфичен видеопоздрав към българина.
 Рома уволни Жозе Моуриньо
Рома уволни Жозе Моуриньо

След серията от слаби резултати
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР